Pensioen

Denken aan later! Voor velen is het al duidelijk dat wij beter zelf beginnen te kijken om een centje te sparen voor ons pensioen.

Elke situatie vraagt een andere aanpak.

Voor particulieren hebben we het pensioensparen, lange termijnsparen...Vele spelers op de markt goochelen met cijfers en beloven onrealistische resultaten. Daarnaast verduiken ze op die manier de achterliggende kosten. U zal dit pas te weten komen wanneer u op pensioengerechtigde leeftijd bent...

Gezien wij reeds 3 generaties actief zijn, kunnen wij ons dit niet veroorloven. Daarom kiezen wij dan ook voor solide partners om uw spaargeld op een veilige en rendabele manier te beheren.

Gezien de overheid de mensen wil aanzetten om zich zelf te voorzien, bieden deze producten een fiscaal voordeel. Via uw personenbelastingen krijgt u een deel terug van het gestorte bedrag/jaar, dit kan tot    40 % oplopen. Dus iedere Belg zou dit moeten doen!

Voor zelfstandigen hebben we het Vrij Aanvullend Pensioen (VAPZ). Deze formule biedt een oplossing om nog meer fiscaal voordeel te genieten en uw belastingen te verminderen.

Ook uw vennootschap kan meedoen aan uw pensioenvorming via de Individuele Pensioen Toezegging (IPT). Op deze manier dient u geen geld uit uw vennootschap te halen om te sparen. Dit wil zeggen minder belastingen en minder Sociale bijdrage.

Indien alle mogelijke fiscale oplossingen uitgeput zijn. Gaan wij gaan kijken hoe u het best uw geld kan laten opbrengen! Hiervoor hebben we onze afdeling INVEST.Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!