Over ons

Buro Landrieux werd opgericht in 1949 door Karel Landrieux. Ondertussen is de derde generatie Landrieux's aan het stuur. Buro Landrieux is een familiebedrijf in zijn puurste vorm. U zal zich dan ook direct thuisvoelen bij ons. Ondertussen zijn wij over heel Vlaanderen actief en blijven we gezond groeien. 


Onze missie

Onze missie bestaat eruit service te bieden. Bij ons geen loketten waar u moet aanschuiven. Wij staan garant voor een persoonlijk contact. 

Wij zijn er om uw toekomst te beschermen en volgens onze visie kan dit niet enkel door samen met u een plan op maat op te stellen. Wij bieden concurrentiĆ«le tarieven aan tegen de beste voorwaarden. Indien u goedkoper ziet, laat het ons weten en wij passen ons aan.
 
Als klant moet u met een gerust hart kunnen gaan slapen en niet wakker liggen van kleine lettertjes in uw contracten. Wij werken dan ook alleen maar met partners die wij kennen en vertrouwen. 

Specialiseren

Wij hebben ervoor gekozen om ons toe te spitsen op bepaalde markten. Zo zijn we steeds up-to-date en onderricht in wat we aanbieden. We leggen ons toe op volgende markten:

- Particulieren

- Zelfstandigen & KMO

- Appartementsgebouwen/Buildings en vereniging van mede-eigenaars

- Medische beroepenNeem nu contact op
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!